Камерън Диас мина под венчилото с Бенджи Мадън

Любимката на Америка, 42-годишната американската актриса Камерън Диас и 35-годишният рокаджия Бенджи Мадън сключиха брак в Лос Анджелис. Двамата се запознали преди повече от година и се сгодиха през декември.

Сватбеното тържество се състоя състоя в дома на Диас в Бевърли Хилс.

Сред Вип гостите бяха актрисите Гуинет Полтроу и Рийз Уидърспуун, а шаферки бяха Никол Ричи, Дрю Баримор, сестрата на Диас – Чимен, и сътрудничката ѝ Джес Люц. И за двамата това е първи брак.

Повечето им приятели смятат, че това е до някъде прибързано, но иначе сме много щастливи за тях, споделя близък на актрисата. Бенджи винаги се е влюбвал прекалено лесно, но този път е уверен, че е попаднал на страхотно момиче.

Още през септември се тръгнаха слухове, че Бенджи е поискал ръката на Камерън, тъй като оттогава тя неизменно се появява с великолепен диамантен пръстен на безимения пръст на лявата си ръка.

Камерън не се вълнува от брака като институция, но иска деца. Бенджи обаче, много държи преди това да минат под венчилото.

Камерън Диас и Бенджи Мадън се ожениха

Преди време Камерън Диас си призна, че много харесва мъжете, които се гримират и слушат рок музика.

Диас дори разкри, че като тийнейджърка била голяма почитателка на хеви метъл музиката и се е прехласвала по групи като „Уайтснейк“ и „Айрън Мейдън“.

Актрисата сподели, че рокаджиите всъщност са оказали голямо влияние на типа мъже, с които години по-късно започнала да се среща.

„Като момиче, израснало в Калифорния, слушах рок групи. Освен това не мога да устоя на мъже с грим, буйни коси и атрактивни дрехи“

Е явно слабостта на Камерън към лоши момчета продължава и до днес.

Преди да се омъжи звездата от „Ангелите на Чарли“ е имала връзки с доста известни мъже – сред тях Джъстин Тимбърлейк, Мат Дилън, Джаред Лето и бейзболния играч Алекс Родригес. Коментари