Легендата Ал Пачино на 75

Ал Пачино, чието истинско име е Алфредо Джеймс Пачино, е роден преди цели 75 години.

Първата сценична изява на Ал Пачино е в далечната 1960. Тогава взима участие в различни епизодични роли. През 1971 година обаче настъпва неговия звезден миг. Легендарният режисьор Франсси Форд Копола решава да даде на Пачино главната роля във филма „Кръстникът“, защото в негово лице открива невероятен талант.

И не греши. Само ден след премиерата на филма Ал Пачино се събужда известен, търсен и желан. Той обаче никога не е парадирал с богатство и до днес живее в скромния си апартамент в Ню Йорк.

Легендарният актьор, който е символ за мъжественост и любимец на милиони жени по света, никога не се е женил. Въпреки това Ал Пачино има три деца. Те компенсират лисващото семейство и осмислят целия му живот, признава в многобройни интервюта великия актьор

Най-голямата дъщеря на актьора се казва Джули Пачино е родена през през 1989 г след кратка връзка с преподавателката по актьорство майсторство Джан Терънт. Близнаците Антон и Оливия през януари навършиха 14 години. Те са плод на любовта му с актрисата Бевърли Д Анджело.

И на 75 Ал Пачино продължава да е сред най-търсените, високоплатени и обичани актьори. Филмът „Усещане за жена“, в която играе сляп бивш военен му носи и първия Оскар. През 1995 година в тандем с Робърт де Ниро участва в запомнящия се филм на Майкъл Ман „Жега“. Следват “ Вътрешен човек“ „Адвокат на дявола“ и др. Многократно е награждаван от различни филмови и театрални организации за цялостен принос към киното и изкуството.

Трябва да отбележим, че по-рано тази година, Ал Пачино, сподели в интервю за списание US, че не изключва възможността за първи път в живота си да сключи брак с 35-годишната актриса и модел.

В добре познатия ни шеговит стил Пачино с насмешка споделя, че това може би е една съвсем нова тенденция в Холивуд: Един след друг заклетите ергени окапахме и попаднахме в мрежите на знойни красавици. Предаваме се, време ни е. и да се предаваме. Така стана с моя приятел Джордж Клуни, последва го любимката ми Камерън Диас и още и още“

Избраницата на Пачино е доста по-млада от него. Люсил Сол е играла в телевизионния сериал „Кости“, „Политици“ и няколко други проекти. С Пачино са двойка от цели пет години и той нееднократно споделя, че има съвсем сериозни намерения към нея.

„Разбира се, че е възможно, да се оженя. Никога не казвай, никога“

Ал Пачино признава пред списанието, че за първи път в живота си наистина се замисля за брак, защото жената до него е всичко, за което е мечтал някога. Но ако нещо се случи то то ще бъде в пълна секретност и никой няма да разбере. Коментари