Ще има ли трети сезон на „Мутра по заместване“ /Физрук/?

Кога да очакваме трети сезон на култовия сериал «Физрук»/ „Мутра по заместване/? Точната датата за старта на сериала, който прикова милиони зрители по света пред телевизионните екрани, все още не известен, но продуцентите казват едно: „Скоро“.

Не е тайна, че «Физрук» /“Мутра по заместване“/ с Дмитрий Нагиев, който играе главната роля, се превърна в истинска сензация, не само на територията на Русия но и по света. Ръководството на руския канал ТНТ смята този свой телевизионен проект за един от най-успешните си и най-продаваните за всички времена.

Първият сезон, който се завъртя по екраните през пролетта на 2104 година достигна най-големия зрителски рейтинг за цялата история от създаването на канала. Затова и никой не се учуди, когато ТНТ поръча и втори сезон, който излезе на екран същата година през ноември.

И ако в първия сезон Фома беше силният, непобедимият и чаровен гангстер, то във втория сезон сценаристите малко са преиграли с падението му.

Във втори сезон Фома се преобразява и разбира, че има и друг живот извън този да бъдеш мутра и да налагаш правилата със сила. Фома се влюбва за първи път в живота си истински и безкористно в учителката Таня. Или както обича да казва самият той: „Едните жени са за леглото, другите да живееш с тях. Таня с теб искам всичко“

Е, като на филм, една истинска любов трябва да мине през много изпитания, падения и върхове. Във втори сезон Фома стига дъното, благодарение на предателството на своя племенник Дима и бизнесдамата Елена. В последната серия Фома попада зад решетките, но както казва неговия приятел Психо: „Фома ли? Фома е силен, Фома е велик. Той никога няма да се даде, няма да падне, той винаги побеждава“.

Ще видим дали е така в трети сезон, защото трети сезон, за радост на зрителите ще има, казват от ТНТ. И издават мъничко от кухнята, че Фома ще върне всичко, което е загубил. Кой ще бъде режисьор на продукцията все още не се знае, тъй като ръководството има своите принципи и всеки сезон се доверява на нов човек. В главната роля обаче си остава лошото момче на руското кино Дмитрий Нагиев.

Сценарият все още се пише, но интересното е това, че се приемат и съвети от зрителите. Те могат да дават предложения какво искат да видят в новия сезон. Очаква се трети сезон да се завърти по екраните през лятото или есента на 2015 година. Много от големите режисьори в световен мащаб споделят, че «Физрук» /“Мутра по заместване“/ се нарежда до най-големите ситкоми. Зрителите на «Физрук» са на път да задминат другия хит в Русия «Кухня».

Сам изпълнителят на главната роля – актьорът Дима Нагиев твърди, че сериала «Физрук» – не е просто комедиен сериал, а кино с големи букви и силна драматургия. Самият Нагиев взима активно участие при избора на режисьори, актьори и сценаристи.

За тези, които не знаят «Физрук» е адаптация на японския комедиен анимационен сериал „Най-добрият учител Онидзука“. Така че заедно ще чакаме с нетърпение новите серии за Фома, неговите колеги, приятели и ученици.

Единственият неудобен момент е, че Дмитрий Нагиев има много ангажименти и просто трябва да намери време да се снима във филма. Затова и появата му на екран може да се забави мъничко.

В главните роли отново ще видим добре познатите ни лица от предишните сезони.

Саня, дъщерята на финансовия бос Мамаев. Тя се изпълнява от актрисата Полина Гренц. За превъплъщението си Полина споделя: „И аз като Саша, съм доста наивна и добра в много ситуации. И в много от сериите взимам опит от собствения си живот. За ролята не се променях много. За мен това е дебют в киното, но не беше сложно. Напротив достави ми голямо удоволствие да работя с актьори от такъв ранг.

Очакваме да разберем дали ще остане с Батайската гнида Дима или ще се върне при баща си.

Алексей «Псих» (Владимир Сычёв) — е най-добрият приятел на Фома. Непрекъснато му помага за осъществяването на някакви грандиозни планове и естествено, че те често се провалят. Притежава свой стриптийз клуб. Женен е, но това не му пречи непрекъснато да кръшка. Забавен и доста луд ще бъде и в трети сезон, обещават сценаристите.

А на нас ни остава само да чакаме появата му. Коментари