Изберете подарък на детето според зодията му

Ако вярвате в зодии, съобразете се с тази на детето си и изберете подарък, който наистина ще е пълноценен и ще го зарадва.

Овен – те винаги държат да са в първите редици

и да привличат погледите. Гледайте да е нещо голямо и внушително, за да прави впечатление. За него само най-доброто.

Телец – изключително практични са

и затова изберете подарък, който ще върши работа. Ако е момче, може да е играчка, която се сглобява, разглобява и да изпълнява много функции. Ако е момиче – например кукла Барби, но задължително с къщичка, дрехи и обзавеждане. Но ако децата са по-големи, може да е дреха, обувки, стига да са качествени и многофункционални.

Близнаци – те се впечатляват повече от жеста,

отколкото от самия подарък. Проявете въображение при избора на подарък и го поднесете с подходящо послание, за да ги трогнете. Тийнейджърките много се радват на комплект гримове, например и други аксесоари, а пък момчетата на някоя нова техника с много екстри.

Рак – имат добра памет и са доста емоционални.

Предпочитат сами да си избират всичко, така че, ако детето ви е по-голямо, най-добре идете заедно да си хареса подарък. Но ако е по-малко, преди това го попитайте какво иска.

Лъв – те обичат да им се възхищават и да ги хвалят.

Момиченцата се радват на екстравагантни дрешки и аксесоари, а момчетата биха се зарадвали на игри с войници например, в които могат да командват или коли, които сами да управляват.

Дева – те са реалисти и много практични.

Не вярват на измишльотини и затова не им купувайте кукли, принцеси и и разни други. Ако детето ви е по-голямо, можете спокойно да му дадете пари, които той ще похарчи разумно. Но ако малко, вземете му нещо за моделиране, рисуване, пъзел, монополи и т. н.

Везни – много прилежни и справедливи.

Често не знаят какво точно искат. Най-много биха се зарадвали на домашен любимец. Но може и красива играчка, ако е по-малко, или атлас или статуетка.

Скорпион – авантюристи и откриватели.

Подарък, който да развие творческата им мисъл и фантазията, много би ги зарадвал. Най-подходящи енциклопедии, конструктори, принадлежности за фокуси или комплект за химически опити.

Стрелец – интелигентни и любопитни.

По отношение на подаръците нямат претенции. За стрелеца е важен жеста, така че каквото и да купите, няма значение, стига да е поднесено наистина с много любов, да е добре опаковано и в подходящия момент.

Козирог – упорити, практични, с добра душа.

Обичат да рисуват, да майсторат или сглобяват нещо. Заложете на играчки като лекарски комплект, инструменти, лего, карти за гадаене или магьоснически атрибути.

Водолей -децата са чувствителни и непредсказуеми.

Имат бърза мисъл и са склонни към гениалност. Това, което би ги зарадвало е фотоапарат или камера, компютърна игра и всичко, което да поддържа ума му и да го доведе до нови идеи.

Риби – изключително артистични,

затова биха се зарадвали на всичко, което е свързано с творчеството, музиката и изкуството. Най-подходящи подаръци са диск с любимата им музика, музикален инструмент – например китара, палитра или албум за снимки. Коментари