Какво би ти казало бебето, ако можеше да говори

Като всяка добра майка няма как поне веднъж да не сте се чудили какво ли ще каже вашето малко бебе, ако можеше да говори.

Вероятно много пъти се ти задавали въпроса, защо реве неистово и не спира, защо гледа с този ококорен поглед. Защо не иска да спи, да се храни, защо е тъжно, защо не позволява да го оставите дори и за секунда само.

Ето и няколко забавни предположения какво би говорило бебето, ако можеше:

1. Мамо, вече минаха няколко часа, откакто за последен път ми смени този гаден памперс. Само да те питам, на теб ще ти бъде ли приятно да стоиш с наакани гащи. Ако знаеш как мирише, само.

2. Кога най-после ще оставиш този гаден телефон и ще ми обърнеш мъничко внимание. С тази твоя приятелка си говорите вече от час. И нищо ново не научих. Жените наистина са големи клюкарки.

3. Ама, моля ви се престанете да ми се плезите, да правите смешни физиономии и да издавате такива странни звуци. Време е да смените репертоара. Този го зная наизуст. Скучна работа, а искате да ви се смея.

4. Не искам повече храна, коремчето ми е пълно, стига сте ме тъпкали. След малко ще повърна и ще се чудите защо, ами защото не понасям това пюре.

5. Само да можех, така ми се иска да се поровя в тайния шкаф на мама. Какви ли интересни неща е скрила там. „Хайде, мамо дай да погледна, само веднъж.“

6. Моля ти се спри най-накрая да постваш всичко, което правя във Facebook. Голяма работа, че имам два зъба. Приличам на заек и изобщо не се харесвам. Момичетата ще ми се смеят.

7. Ти изобщо опитвала си някога тази каша. Как изобщо искаш аз да я ям. Пфууу.

8.Поревах добре цели 30-ет минути и най-накрая ми дадоха да лапна дистанционното за телевизора. Знаех си,че този начин ще проработи и ще получа каквото искам.

9. Хич не ми отклонявай вниманието с глупости, аз искам да суча. Не искам биберони и шишета.

10. „Мамо, аз съм мъж. Много ти се Моля, не ми обличай тези момичешки дрехи. Всички приятели ще ми се смеят.

11 Не ме виждаш, не ме виждаш. Ти си работи, а аз ей сега ще докопам мишката на лаптопа.

12.Не искам лекарства и сиропи. Ако още веднъж ми дадете ще пищя.

13. И не си мисли, че спя. Виждам много добре какви ги вършите с татко под завивките

14. Ех, как искам да мога да ти кажа:“ Мамо, обичам те!“Коментари

mdaa