„Висящи легла“ и други креативни идеи за малки апартаменти

Няма човек на този свята, който да не иска да живее в една огромна къща с мансарда и басейн. Е, в краен случай може да се примири и с един просторен апартамент.

За съжаление не всички имат този голям късмет, освен ако не се казвате Брат Пит или Мадона. Да се разполагате на стотици квадратни метри е мечта за мнозина, но пък и в малкото жилище можем да се чувстваме уютно, стига да подходим правилно към обзавеждането.

Има и хора, които са принудени да се изнесат временно докато ремонтират голямото си жилище и да се настанят в малкия апартамент на мама. Всички сме добре запознати с недостатъците на малкия апартамент. Жилищна площ е силно ограничена и човек не разполага с почти никакво пространство, за да подреди в с вкус и стил всичко, което иска.

Знаме добре, че жилище без легло е немислимо, а в много случаи този задължителен елемент- леглото, се явява достатъчно голям за едно мъничка гарсониера.

Успешната оптимизация на пространството в малкото жилище си е цяло изкуство и сериозно предизвикателство. На помощ отново идват съвременните архитекти със своите свежи идеи. Те са изобретили разнообразни подходи, с чиято помощ човек може да икономиса така нужното му място и същевременно да се разположи удобно в любимото си, а защо не и голямо легло.

Ако и вие сте от хората, които нямат възможност за голям апартамент и ви се налага да проявявите изобретателност в обзавеждането на жилището си или определена стая, то със сигурност ще ви бъде от полза да погледнете снимките в нашата галерия, а защо не и да откраднете идеи от там.

Има снимки толкова нестандартни и интересни, че на човек му се приисква в един момент просто да се изкатери на някое „летящо легло“. Хайде изберете си и вие вашето уникално, любимо, летящо, стоящо, дървено, желязно и същевременно функционално легло. Коментари