Как Дженифър Анистън поддържа формата си

Всеки добър инструктор може да промени твоето тяло. Но Тарин Томси, личната инструкторка на Дженифър Анистън, може да промени и психиката ти.

Вибрациите и изразходваната енергия, ще ти помогнат да се освободиш от отровните мисли като: стресирана съм, не мога, казва инструкторката. А самата Дженифър Анистън споделя, че откакто е започнала да прави тези упражнения се чувства в топ форма.

Програмата, която всеки може да направи, се изпълнява два пъти в седмицата, задължително под звуците на хубава и нежна музика. Тези упражнения не само, че раздвижват кръвта, но и пречистват съзнанието, споделя още инструкторката.

Съвети за облеклото

Използвай гумен ластик да прибереш по тялото си топа, с който тренираш

Супер яко. Облечи топ в пастелни тонове за по-свежо настроение.

Ластичните клинове с по-висок талия прибират паласките и корема.

Спортните обувки е добре да са с тънка подметка, за да усещаш земята докато стъпваш

1. Ритмични подскоци.

Застани с широко разкрачени крака и с ръце свити в лактите една към друга. Клекни и се изправи 30 път.
След това отскочи нагоре, докато пускаш ръцете си надолу и назад 30 пъти.

Съвет! Представи си, че буквално избухваш, докато отскачаш

2. Лицеви опори

Застани в позиция за лицеви опори, с изпънати ръце, с рамене точно над ръцете. Дланите да са плътно прилепени към пода, с широко разтворени пръсти. Вдигни лявата си ръка на височината на гърдите. След това силно я върни на пода като направиш лицева опора. Върни се в изходна позиция. Повтори 8 път с лявата, след това 8 пъти с дясната.

Съвет! Дръж бедрата си неподвижни, докато правиш движенията, за да натовариш коремните мускули

3. Ритници

Коленичи на пода с колене под хълбоците и се наведи напред, така че лактите да са под раменете и се облегни на предмишниците. Сгъни левия крак и вдигни коляното под прав ъгъл. След това силно го отблъсни нагоре към тавана. Отпусни го обратно и и след това го направи отново. Повтор 20 пъти. След това го направи с десния крак.

Съвет! Докато оттласкваш краката си нагоре си представи, че изхвърляш целия стрес и негативизъм от твоето тяло във въздуха

4. Пръсти и стъпала

Легни по гръб на пода със свити колена и ръце отстрани на тялото. Повдигни дупето от пода и ритни с лявото стъпало към тавана като се опитваш кракът да е максимално изправен. Отпусни лявото стъпало на пода. повтаряй 20 пъти, без да отпускаш дупето. След това повтори 20 пъти с десния крак.

Съвет! Мисли за нещо положително докато отпускаш стъпалото

5. Рамене и длани

Седни със сгънати крака и стъпала под дупето. Вдигни ръце на височината на раменете, сгъни лактите леко, с длани насочени една към друг. Разтвори широко ръце и след това плесни с ръце като замахваш отгоре надолу. Повтаряй в такт.

Съвет!. Освобождавай се от негативните емоции с всяко пляскане

6. Дзен финал

Седни кръстосани крака и изправен гръб, ръцете отпуснати с дланите нагоре върху колената ти. Затвори си очите и дишай 3-4 минути.

Съвет! Почувствай се по-добре. Облени се на стена, ако не се чувстваш комфортно Коментари