На лов за идеалния бански

Скрий недостатъците и покажи само предимствата на фигурата си. Те са секси, цветни, пъстри и неустоимо сладки- това са банските, които са твоето тайно оръжие на плажа за едно незабравимо лято. Но преди всичко трябва да се съобразиш с предимствата и недостатъците на твоята фигура и да избереш най-подходящия модел за теб. Ето и нашите предложения:

Фигура квадрат

Характерно за този тип този тип фигура е липсата на извивки, тоест линията на гърдите, талията и ханша е почти еднаква. Целта е оптически да намалиш талията си, като това лесно може да стане с цял бански със странично изрязване. Другият вариант е половинки, които са декорирани с много елементи, приковаващи вниманието върху гърдите и ханша.

Фигура триъгълник

Разликата в обиколката на гърдите и ханша е значителна в полза на ханша. Трябва да се компенсират по-тесните рамене и по-малки гърди с допълнителен обем в горната част на банския. На помощ идват всякакви набори, къдрички, драперии, панделки и за каквото още се сетиш.

Фигура обърнат триъгълник

Това е обратният вариант – широки рамене и по-тясна долна част на тялото. За да балансираш фигурата е необходимо да намалиш оптически горната част на тялото, като това може да стане с горнище с връзки около врата. Може да избереш и другия вариант с долнище тип поличка с дълбока талия. Така обемът работи за теб.

Фигура пясъчен часовник

Най-предпочитаната фигура. Балансирана, женствена, съразмерна. При нея всеки модел бански е подходящ. Ако все пак гърдите са големи, задължително горнището трябва да е с твърди чашки.

А сега да видим какво ще поставиш във ваканционния куфар, освен бански. Ще те улесним с възможно най-практичния вариант за това лято, който отговаря на всички точки в списъка. Това са няколко тениски, цветни кецове, пъстра плажна чанта, джапанки, къси панталонки, къса пола с цепка, малка бяла рокля, риза без ръкав, обувки с графичен елемент.

1. Малко багаж

2. Дрехи, които не се мачкат

3. Могат да се комбинират помежду си

4.Стават както за плажа, така и за вечерта

5.Аксесоари, които заемат малко място

Практични допълнения

Кое е нещото, без което не можеш това лято?

Определено това е тениската. Най-практичната дреха за лятото, която ще можеш да носиш, както през деня с панталони от деним и равни обувки, така и вечерта с клин и високи токчета.

Каква връхна дреха да си взема за морето?

Заложи на неутралната гама. Жилетка в неутрален цвят е супер подходяща за комбинация с ежедневни дрехи, а в същото време, ако й добавиш колан ще може да я носиш и вечерта с рокля.

Какъв модел рокля да облека за по-едра фигура?

Едноцветните кройки са за предпочитане. Разкроена и с драперии кройка ще стои добре и на по-закръглени фигури. В същото време подчертаването на гърдите няма да те направи да изглеждаш безформена, а точно обратното ще акцентира върху хубавите страни на тялото. Коментари