В топ форма само за 90 дни. Вижте как!

Специално за вас абитуриенти подготвихме бюти календар с актуални и ефективни процедури за разкрасяване. Разбира се нашият бюти календар е подходящ не само за абитуриентите, а и за всички дами, които искат да се чувстват добре в кожата си и да изглеждат зашеметяващо.

Ето и нашия календар за красота, който ще ви върне самочувствието, без да полагате много усилия.

Не на целулита!

Ако искаш да изглеждаш перфектно в новата си рокля, е за предпочитане да започнеш редовно да посещаваш фитнес салона. Ако забелязваш неприятния за всички целулит или отпусната кожа, започни с процедури Trio Shape. тази технология съчетава действието на вакума, масаж, инфрачервена светлина и радиочестотни вълни, ултразвук.

С тази процедура могат да се третират всички зони на тялото, но основните са бедра, ханшът, коремът и дори вътрешната част на ръцете. Наблюдава се видимо редуциране на целулита и се подобрява еластичността на кожата. Редуцира се подкожната мазнина. Намаляване на обиколките се наблюдават между 6-та и 8-та седмица. Предлага се в почит всички салони за красота.

Перфектно чиста кожа

Няма да спрем да повтаряме, че за да е красиво едно лице, то трябва да полагаме редовно грижи по почистване и хидратация. Желателно е още от ранна възраст да изградим свой собствен ритуал за красота и да глезим лицето с качествени подходящи за възрастта ни продукти.

Чиста, здрава и свежа кожа при абитуриентите се постига лесно, с помощта на набор от продукти, които съдържат парабени и изсушавам мазната кожа, ако е склонна към омазняване. Интелигентният тонер умело регулира омазняването и хидратацията. Гелообразните текстури пасват на всеки тип кожа- облекчава сухата, регулира омазняването при мазна и го изравнява в различните зони при комбинирана кожа. посъветвайте се със специалист кой е най-подходящият продукт за вашата кожа.

Трайно обезкосмяване 

Повечето от нас мечтаят за трайно обезкосмяване и най-доброто решение за това е лазерната епилация. При тази технология се обработват големи площи и освен това е най-безболезнената. голямо предимство е ,че може да третира светла и дори тъмна кожа с тен. Препоръчителният брой процедури е 3 в рамките на три месеца.

Запиши се на йога

Планирай няколко посещения на йога. Тонизира, подобрява гъвкавостта и дава физическа и умствена сила. Факт е, че хората, които практикуват йога, не преследват химерни представи за красота, а се харесват такива, каквито са. А това определено прави добро впечатление и на околните. За сравнение – силовите упражнения във фитнеса и аеробиката, насаждат подсъзнателно култ към съвършено тяло и физика, която е малко вероятно да се придобие.

Ослепителна усмивка

Ако искаш само да се сдобиеш със сияйна усмивка, но и да премахнеш някои оцветявания и петна по зъбите, задължително се консултирай със стоматолога ти, който да определи кой вид избелване е най-подходящ за тел. Избелването е козметична процедура, която е безвредна и връща белия цвят на зъбите.

Тя не нарушава зъбния емайл, но понякога се появява чувствителност, която е бързо преходна. Избелването става бързо, за по-малко от час. След избелването е препоръчително да се избягват храни и напитки, богати на оцветители, както и цигарите. За да се поддържа цветът е желателно да се правят освежителни процедури на 6 месеца.

Здравословна диета

Не е нужно да гладуваш, за да успееш да облечеш желаната от теб рокля. правилният подход е да обърнеш внимание на хранителния си режим, като поемеш балансирано количество храни, богати на хранителни вещества и с нискоенергийна стойност. От значение е да ограничиш консумацията мазнини, сладко, алкохол, както и да наблегнеш на зеленчуци, плодове, дребнозърнест хляб, риба и млечни продукти.

Бързото отслабване може да натовари организма и съединителната тъкан, тъй като в повечето случаи намаляването на теглото се дължи на загуба на течности. Ето защо здравословното отслабване трябва да се случва бавно.

Деколте на показ

Обтривай всяка сутрин областта на деколтето и бюста с ледено кубче, докато се стопи напълно. после нанеси подходящ крем.

Маски за лице

От днес нататък два пъти в седмицата си прави маска за лице. веднъж почистваща или с пилинг ефект. Вторият път тонизираща. може да изпробваш и домашни маски: с лимон и мед, с кисело мляко, с аспирин, с хума.

Всичко в зависимост от типа кожа, който имаш. Обърни и внимание и на тургура на кожата на лицето си и премахни досадните пигментни петна,мъртвата кожа, изравни тена и свий порите – с методът на микродермабразио. Резултатите са видими след първите процедури. Дерматолозите препоръчват провеждане на 4 процедури за месец и след този цикъл е достатъчно да ги посещавате веднъж месечно.

Красиви стъпала

Педикюрът е важен елемент от цялостния имидж на красивата жена и създава самочувствие и настроение. Препоръчваме ти да не отлагаш посещението при маникюрист и да отделиш време както за краката, така и за ръцете. След това ще се почувстваш страхотно. Коментари