Вумбилдингът ще ви превърне в секс богиня

Вумбилдинг ли? Какво всъщност представлява?

Всъщност вумбилдингът е една добре разработена, но все още не така добре позната, цялостна система от фитнес упражнения, специално изготвени за вагиналните мускули. От тук идва и името му ВУМ (Вагинално Управляеми Мускули). Другото му популярно наименование е упражнения на Кегел, което не е съвсем правилно. Този специален метод способства за развиване, укрепване и стягане на вагиналната мускулатура при жените. Сексът с една добре тренирана жена достига до неподозирани висоти.

Дамите, които тренират вумбилдинг са прочути като най-желаните любовници, защото в леглото са фурии. Този вид фитнес се практикува още от древността. Японските гейшите и жриците на любовта в Китай добре са знаели какво е вагинален фитнес. Кама Сутра също описва подробно метода.

Кой създава системата наречена Вумбилдинг?

В в средата на 20 век д-р Кегел след задълбочени проучвания, изследвания и тестове създава една цялостна програма от упражнения, предназначена за вагиналните мускули. От там идва и популярното му наименование – упражнения на Кегел. В началото упражненията на Кегел са насочени към жени, които имат нарушения при уриниране или след тежко раждане.

Гинекологът дори успява да създаде уред, който мери силата на вагиналните мускули. Впоследствие хиляди жени, които са абсолютно здрави се увличат по така наречените вече упражнения на Кегел. Целта е ясна- да подобрят сексуалния си живот. И да шашнат мъжа до себе си.

Години по-късно инж. Владимир Муранивский създава нова методика, която натоварва цялата мускулатура, а не само 1/3 както е при Кегел. По неговия метод се активизират и пасивните вагинални мускули. И само за няколко седмици с този фитнес, жената се превръща в секс богиня.

Страничните ползи на вумбилдинга:

1. Стимулира кръвоснабдяването, подобрява хормоналния обмен, поддържа баланса на вагиналната микрофлора, повишава имунитета на интимните части.

2. Забавя климакса.

3. Подобрява раждането и определено помага на жените по-бързо да върнат формата си след това.

4. Невероятно, но факт. Използва се като естествен начин за контрацепция. Перфектно развитите вагинални мускули могат да изхвърлят спермата и така жената да се предпази от непланирана бременност. Не пробвайте преди да сте сигурна, че сте перфектно тренирана.

5. С този фитнес ще подобрите мъжката потентност. Еластичната и силна влагалищна мускулатура удължава мъжката ерекция.

6. И още нещо прекрасно. Вубмбилдингът е чудесно антицелулитно средство. Тренирайки вагиналните мускули вие натоварвате и бедрата, седалището и корема.

7. Вумбилдингът стимулира отделянето на феромони, които определено привличат мъжката половина.

Уреди и топчета за вумбилдинг (упражненията на Кегел)

Техники за развиване на вагиналните мускули?

Първият етап включва опознаването. Трябва да разберете кои са точно вашите вагинални ви мускули. Съвет: пробвайте да задържите пишкането и така ще разберете точно кои мускули напрягате. После опитайте сами да ги напрегнете. Задръжте за около десет секунди

Вторият етап е научаването. Трябва да се научите как да редувате стягането и отпускането на мускулите на вагината и то възможно най-бързо.

Крайната фаза от тренировката включва напъни като при раждане. Стартирайте с десет бавни задържания и отпускания, после десет бързи задържания и отпускания и накрая десет напъвания по пет пъти дневно.

Прибавяйте по пет повторения всяка седмица, докато достигнете максимума от тридесет.

Този фитнес още по-ефективен, ако си закупите вагинални топчета, които има във всички секс магазини. Топчетата се мажат с лубрикант и се поставят във влагалището. За по изисканите дами искащи да усвоят изкуството на японските гейши се предлагат комплекти от нефритени яйца в различни размери.

Напрегнете долните мускули и пробвайте да обхванете тези топчета с мускулите на вагината, но в средната част. После опитайте да местите топчето навсякъде, но само с влагалищните мускули. Когато се почувствате напреднали включете и горната част от вагиналните мускули.

Запомнете! Тренировките веднага ще направят впечатление на вашата половинка и той ще иска от вас интимност по всяко време на денонощието, защото в неговите очи вие ще се превърнете в истинска секс богиня! Коментари