Тайната на страхотния секс?

Помисли си за онова замайващото усещане, което идва с това да правиш всичко с партньора, освен секс. Време е да преосмислиш секси изкуството на докосването – без неловкостта на тинейджърските години /слава богу/.

Помниш ли, когато само целуването и докосването с любимия беше най-горещото нещо на света? Сега, когато вече си голяма жена, връщането на тези специални „всичко освен секс“ моменти в играта, може значително да помогне на теб и партньора отново да събудите онези щури пеперуди в стомаха. Да видим как.

1.Използвай мозъка си

Когато искаш да се възбудиш истински, най-важният ти секс – орган е мозъка ти. Дори само мисълта за предишни моменти – секс набързо, притиснати до стената или горещ секс по времена някоя ваканция, може да те възбуди преди екшън вечерта.

2. Започни по-рано

В деня на срещата му пиши за нещо, което очакваш, като например: „Нямам търпение да те целувам по продължение на боксерките ти“. Така му даваш да разбере, че мислиш за секс, което го възбужда.

3. Подготви сцената

Свещи, дантелен сутиен и чувствени мелодии, могат да ви загреят. Изследване в Дания от 2005 година показва, че жените, които са по-отпуснати, е по-вероятно да стигнат до оргазъм. Така че пусни филм и разпуснете, за да спечелиш.

4. Отдели време

И мъжете и жените достигат върха и възбудата за около 10 минути, според изследване от 206 на Университета Мичиган. Така че съблечи се бавно, бавно…

Три вида да целувки, които да опитате тази вечер

Изненадващо засмукване – както се натискате, засмучи неочаквано и силно езика му за секунда. Бързината ще го изненада – буквално ще видиш над главата му балонче с мисъл „Ъм, това наистина ли се случи току що“, а възбудата ще го накара да иска секс и то веднага.

Устни в действие- разнообразявай интензитета и скоростта на целуването, като игриво загризваш долната му устна и я придърпваш към теб. А коя дума е ключова тук – игриво. Не хапи. Малко грубост му дава да разбере, че си в настроение за яка езда.

Движеща се целувка– започваш от врата му, първо го целувай с нежни пърхащи целувки, като разнообразяваш целувките надолу към боксерките. Когато момичето направи нещо различно от това, което е очаквал, това възбужда страхотно.

Тайната на абсурдно хубавия секс?

Какво ли? Страхотно орално представление. Преди да го поемеш изцяло, прокарай езика си набързо по юздичката му – тази супер чувствителна част, която е ръбчето под главата на ствола. Той ще пощурее от прекрасното усещане.

А за теб?

Насочи езика му да се движи бавно в големи кръгове, които постепенно се стесняват към твоя клитор. Косвеният натиск ще те накара да искаш повече забава след оргазама.

Уцели горещите му точки

Уши – опитай да прокараш език по външния ръб на ухото, което е подлудяваща еротична зона за мъжете.

Зърна – нежно пощипване по зърната, ще го накарат да настръхне веднага. Ако боли леко, тогава дори е малко перверзно.

Топки- обхвани ги нежно докато му правиш свирка. Или го поглези допълнително като го галиш по тях. Те са покрити с нервни окончания, които когато ги стимулираш ще го накарат да трепти от удоволствие.

Вътрешни бедра– нежно прокарай пръст в посока към пениса му, а после се отдалечавай. Това е такова невероятно дразнене преди да го докоснете на другото място.

След играта

Всички тези жестове след секса, които те карат да се чувстваш свързана с партньора си са, когато се отпуснеш на рамото му и му казваш мили неща за хубавия секс, който току що сте правили. Според изследване от 2014 двойките, които се гушкат след секс, споделят по-високо задоволство от връзката. Така чувам ударите на сърцето му, а той има свободата да прави с ръцете си каквото иска , например да те гали по гърба или дупето.

Вие сте, дами. Побъркайте го и той е ваш. Коментари