Изневяра – 4 признака, които доказват, че мъжът наистина кръшка

Изневяра! Ами сега? Директорът на австралийските детективски агенции „Червило“, Дейвид Кинг, споделя в интервю кои са най-честите признаци, които свидетелстват за предателство на мъжа и евентуална изневяра. Според него жените, които се обръщат към детективи, са прави в 80% от случаите. Работата е там, че те наистина знаят как да забележат подробностите, на които голяма част от съпругите не обръщат особено внимание.

Ние решихме да споделим тази информация с вас.

По-долу вижте кои са 4 основи признака, с които мъжете прикриват изневерява

1.Първи признак на изневяра.

Жената пита: Важна среща ли имаш, че така се обличаш?

Мъжът отговоря: Може и така да се каже, защо само разпитваш?

Първият и най-очевиден знак е, че мъжът започва да се грижи повече за себе си отколкото, когато и да е било: нов парфюм и прическа, нов стил в дрехите. Ако всичко това не е придружено от повишено внимание към вас или желанието да прекарвате повече време заедно, то тогава най-вероятно съпругът ви има друга.

2.Втори признак на изневяра

Жената пита: Мога ли взема телефона ти за мъничко

Мъжът отговаря: Не ми пипай телефона. Имаш си свой

Ако човек без някаква основателна причина е сложил пароли на смартфона, компютъра, таблет – е сериозен повод да размишлявате. Разбира се, ако непрекъснато и безцеремонно му ровите в работните папки, следите всичките му обаждания, може би в действието на съпруга ви няма нищо необичайно – той просто се нуждае от лично пространство. Но ако връзката ви е надеждна, а след това без никаква причина той поставя пароли навсякъде, тогава вероятно крие нещо от вас. Това си е повод за притеснение.

3. Трети признак на изневяра

Жената пита: Какво се случи днес на работа, къде ходихте?

Мъжът отговаря: Няма ли да престанеш за разпитваш, омръзна ми от твоите въпроси

Третата черта, която провокира съмнение е поведението на изменника. Той изпитва непрекъснато гняв и прекомерна агресия. При всяко обаждане става от мястото си, крие се и отива да говори в другата стая. Всеки  твой, дори и най-безобиден въпрос може да се превърне в кавга. Изглежда, че търси повод за конфликт. И дори след опитите да изясните отношенията, той се опитва да докаже ,че всъщност „лошата“ сте вие. След това сърдит затръшва вратата и излеза, за да „проветрява“ мозъка си от вас.

Всъщност, човек в такова положение просто се опитва да се отърве от вината. Да намери извинение за действията си, обвинявайки вас за случилото се.

4. Четвърти признак на изневяра

Жената пита: Хайде, утре да отидем на кино. Отдавна не сме ходили никъде.

Мъжът отговаря: Имам други планове, ще излизам и не ми се ходи на кино

Четвъртият знак за изневярата на мъжа ви е желанието постоянно да излиза без вас. Преди  съпругът ви е водил на кино, извеждал на ресторант, канил ви е да се срещнете заедно с негови приятели или да отидете за един уикенд някъде извън града. А сега постоянно си намира причини, за да се измъкнем някъде, но без теб. Това вече е доста силно послание, че може би има друга.

Ситуацията е аналогична, ако мъжа до скоро е бил домошар. В момента всеки ден му изникват регулярни срещи, за които вие не сте и чували.

Важен нюанс

Всеки от тези признаци поотделно може и да не означава нищо. Но като цяло те служат като сигнал, който определено не бива да се пренебрегва. Смятате ли, че си заслужава да добавите още нещо към този списък? Коментари