7 причини, които карат мъжете да изневеряват

Темата за изневярата е винаги болезнена. Мисълта, че най близкият човек в живота ти е имал интимни моменти с друга, разбива сърцето ти и буквално причинява физическо страдание. Но макар той да носи огромна отговорност, има нещо, с които ние сами можем да подтикнем мъжа към изневяра. Най-често това са:

1. Започваш спорове без причина

Нещо, което мъжете не търпят, е постоянното мрънкане и навлизане в спорове за дребни неща. И все пак това, че се карате често в никакъв случай не означава, че не сте един за друг. Може би изживявате някакъв проблем във връзката си. Замисляш ли се защо се карате? Поговорете за това.

2. Изискваш от него максимално внимание през цялото време

Нека кажем нещо и за господата – може би това, че постоянно търси вниманието ви, мили мъже, е защото всъщност не й обръщате достатъчно. Няма как постоянно да заглеждате други жени, да говорите за готините си колежки и да не я провокирате да изисква вашето внимание. Което пък започва да ви дразни и воала! – озовавате се в леглото на някоя колежка. Но, дами тук и вие имате вина, ако го карате да се чувства приклещен от вас непрекъснато. Дайте му малко въздух и ще е ваш!

3. Сексът е скучен

Това е проблем за много двойки, които са от дълго време заедно. И си има своето решение. говорете, споделете си фантазиите и желанията, обсъдете какво всеки един от вас е склонен да направи или не. Осмелете се да опитвате нови неща, включете в секса и играчки. Дори погледайте порно заедно, това може да помогне за някоя друга идея.

4. Ревнуваш го твърде много

Нещо, което със сигурност ще отблъсне независимия мъж. подобно на жаждата за внимание. Обаче, тази ситуация си има две страни – когато женската ревност е безпричинна и прекалено обсебваща и когато е породена от конкретна, реална причина.

5. Приемаш всичко като обида и си твърде драматична

Нещо друго, което мъжете не са склонни за търпят, са женските драми. Ако си прекалено обидчива и често търсиш обяснения за това или онова, може да го накараш да затвори вратата от външната страна. От друга страна обаче може би път той не си мери приказките?

6. Не казваш какво искаш, но се оплакваш, когато не си щастлива

Да се разхождаш наоколо, мърморейки за това или онова, не е най-добрият начин да му покажеш, че не си щастлива. Признай откровено какво ти пречи, не те удовлетворява и така нататък, но още по-ясна трябва да бъдеш в обясненията какво точно искаш. Защото, ако продължиш да мърмориш, без да си наясно какво всъщност искаш, той ще потърси жена, която е наясно с желанията си.

7. Непрекъснато говориш за други мъже

Ок, знаем, че на всички ни се иска всъщност да имаме до себе си едно добро лошо момче ала Дийн Уинчестър /изгледали сте всички девет сезона на „Свръхестественото“ нали?/. Но да говорим нон-стоп пред скромната ни половинка колко секси мъже има по света, няма как да не го накара да се шмугне под завивките на някоя дама, която го намира за много секси. Коментари