Революционно. Учени изобретиха хапче и спрей против изневяра!

Само преди месец Научния институт, базиран във Флоренция обяви, че е изработил и пуснал в употреба революционно хапче. Това е препарат, който предотвратява женската изневяра. Италианските лекари и учени, ръководени от професор Джузепе Районни обявиха, че хапчето може да действа единствено на дамите.

Действието му е базирано на регулиране на хормоналния баланс при жените. Хапчето, наречено още „Female fidelity“ успява да привърже жената към един единствен мъж и дамата да няма никакво желание за изневери и кръшкане.

Какви са съставките на хапчето против изневяра?

Тестостеронът е тайната. Това е и основната активна съставка на лекарството против кръшкане. Хапчето включва и определени невростимулатори, които насочват сексуалните желания на жената основно към нейната половинка. Учените са установили, че склонността към изневяра всъщност е пряко свързана с аномалии на нервната и ендокринната система.

Дисбалансът може да бъде излекуван именно чрез прием на лекарства, които съдържат в малки количества тестостерон и невростимулатори.

Хапчето, наречено „Женска вярност“

не само нормализира хормоналния баланс, но и подобрявало в пъти сексуалното привличане между жената и мъжа до нея. Откривателите на това революционно хапче, се надяват, че с новия продукт мъжете ще могат да контролират донякъде сексуалното поведение на половинките си.

Лекарите отбелязват още, че тенденцията към полигамията при жените е заложена на генетично ниво. Тя се свързва с инстинктивното желание да оцелее и да остави след себе си потомство. Последните данни посочват, че почти 50% от жените изневеряват.

Така че всички мачовци, които държат половинката им никога да не поглежда друг мъж да не се двоумят, а да хукват към аптеката и да й купят продукта, който за сега се предлага само в Италианските аптеки.

Нека да успокоим дамите.

И за мъжете е измислена същата иновативна технология, която им помага да остават верни на половинката си. И в това пък се опитват да ни убедят учените от Университета в Бон. Според техните изследвания мъжете, които приемат хормона окситоцин, изневеряват много по-рядко и пазят дистанция спрямо непознати жени. Окситоцинът, не напразно наричан хормон на любовта, създава по-силни връзка между мъжа и жената.

Последното проучване доказва, че хормонът е определящ за моногамията при животните. Сега за първи път учените твърдят, че може да има и ефект върху мъжете. Но има едно уточнение, той действа само при женените мъже. На необвързаните не е препоръчително да се купува, защото няма да подейства, поясняват от екипа.

Препаратът против изневяра се продава под формата на спрей. Все още го няма у нас, но ако имате път към Бон и искате половинката ви да не заглежда много, много други жени, може да го потърсите в тамошните аптеки и да си го закупите. Коментари