5 типа мъже, от които жените бягат като дявол от тамян. Разпознахте ли се?

Няма никакво значение колко са секси или колко елегантна визия имат на пръв поглед някои мъже. Има си типове, от които жените бягат като дявол от тамян и не искат да се обвързват с тях никога.

Не, те не са лоши момчета, нито пък са гадняри. Не може да се определят и като разбивачи на женските сърца (всъщност жените много лесно си падат по тях), но тези „мачовци“ изобщо не се вписват в графата „сериозна връзка“.

„Как така?“, ще се запитат мъжете. Хубаво е да разберете, господа, че когато при жените стане въпрос за мъжете, по които те си падат, нещата не опират до физика, а най-вече до стил и начин на живот.

Вероятно звучи като прокламация и остарял социалистически лозунг, но мъжът трябва да е опора, ако не в реалния живот, то поне в очите на жената. Не го ли вижда такъв вероятността да ви каже баста още на третата среща е съвсем реална. И вместо да оплаквате съдбата, че поредната гадна и лоша кучка ви е била шута, хвърлете един бърз поглед и вижте кои са е типовете мъже, които жените ненавиждат.

Случайно да се оприличавате на някой от тях?

1. Мъжът-дете

Той обожава да чете комикси. Стои на компютъра с часове, само за да разучи поредната компютърна игра, по която се е зарибил. Влиза в магазина и си взима ключодържател с фенерче, който свети като лазерния меч на Люк Скайуокър. В залата с дартс и билярд му е хвърлен пъпа. Въобразява си, че пицата на парче и продуктите от веригите за бързо хранене са много полезни и са основната част от неговото менюто.

Първата и втората среща с мъжа-дете може и да се сторят забавни.Но тук излиза наяве генералния проблем. Той си отсва дете и не се развива на никъде. Големите хора имат проблеми характерни за възрастните и се държат като зрели личности. А, той не! Е, не че трябва да е сухар, да зяпа само в тв-то и да си ляга точно в 9. Но, господа, важно е да разберете, че жените определено искат те да са децата във връзката и да имат наистина някой, на когото ще могат да разчитат. Вие сте мъж-дете, ами пораснете.

2. Свалячът

Този тип мъж се вглежда абсолютно във всяка жена попаднала в полезрението му. Флиртува със сервитьорката, сканира с очи мацката на спирката, подсмихва се заговорнически и дяволито дори на жената на най-близкия си приятел. Свалячът е абсолютно отвратителен за жените тип. Само след няколко срещи той вече е успял да накара момичето, с което се вижда да се почувства грозна и непълноценна. Да, всички мъже ще се съгласят, че тайничко се възхищават на жените с изявен чар и красота, но да се хвърлят на първата срещната пред погледа на дамата, която са поканили на среща? Човече, наистина ли?

Това е и обидно и в крайна сметка не е никак достойно. А и никоя жена не иска да си легне в едно легло със сваляча. Защо ли? Защото той просто „не подбира“. Няма жена, на която да й харесва да се чувства една от тълпата.

3. Скръндзата

Няма нужда една дама да попада в графата „меркантилна“ или „златотърсачка“, за да не разбере веднага каква е огромната разлика между мъжът, който пести и скръндзата.

Досетете се: Той я води на вечеря в ресторант, но по пътя непрекъснато повтаря, че не обича да се изхвърля в скъпи заведения и не обича да пълни гушите на „лошите“ ресторантьори. Уж я е поканил на кино, но небрежно някак си прибира парите за билета, които дамата му подава от учтивост. Никога не оставя бакшиши на сервитьорката, на таксиметровия шофьор и си прибира последната останала на масата стотинка. Ако поискате да ви закара до някъде скръндзата няколко пъти ще калкулира цената на бензина и ще ви обясни, че все пак излиза скъпичко. Основните му постулати в живота са , че трябва да се пести и да се цепи стотинката на две. Дори не не може да се зарадва на съвместната ви почивка, само защото през цялото време смята колко пари ще му излезе.

Пичове, трябва да осъзнаете едно: Нещото, които жените ненавиждат най-много на света са именно типа стиснати мъже. Жените веднага ги асоциират с егоисти, себелюбци, безчувствени, хора, за което нищо друго няма значение освен трупането на пари.

Вие наистина ли смятате, че има трезвомислеща жена на света, която би се обвързала с такава личност? Искате да имате жена до вас? Ами развържете кесиията най-после!

4. Техничарят

Техничарят винаги е оборудван с най-модерните нови джаджи, които има на пазара. Той се фука с нов супер скъп телефон, кара спортен автомобил, който на цената на вашия апартамент. Нноси таблет едва ли не с космически приложения. Най-общо казано, този мъж обожава да е заграден от материални неща. Въобразява си, че е супер як, като развозва мацките насам-натам, надувайки до дупка супер мощната уредба в колата. Всъщност по-скоро е жалък в очите на жената, която в момента е до него.

Какво ще си помисли жената, с която излиза ли:

а) незрял
б) комплексар.

Затова, когато отивате на първа среща, приберете Айфона и се въоръжете с букет цветя.

5. На мама детето

Това може би е най-лошият и същевременно най-често срещания тип. Той е преминал 30, но това изобщо не му пречи все още да си живее при мама, въпреки че получава заплата, с която прекрасно може да си уреди живота и сам. Все още не е наясно за какво служи копчето на пералнята и как се сипва препарат в миялната. Но пък всяка сутрин намира дрехите си изпрани и изрядно сгънати, както и чиста посуда, за да си сипе приготвеното от мама ядене.

Кани момичета у дома, но се притеснява да ги уведоми, че е хубаво да дойдат „когато нашите ще ходят на вилата“. Задължението, което има е едно единствено: да плати интернета. А мокетът става понякога невероятно чист, за него е свързано с проява на някакви мистични сили или добри духчета.

Мили момчета, това е абсурдно. Жените, които съвсем доброволно ще се наемат със задачата да ви научат как да бъдете мъже се броят на пръсти. А доста по-малко са пък онези, които ще се впуснат в безкрайна битка с майка ви за любовта ви. Осъзнайте се и се изнесете от майчиния дом! Коментари