Както харчи жената, така се отнася и към мъжа

Психолозите излязоха с поредното си твърдение относно жените и парите. Те са категорични, че по това какво е отношението на една жена към паричните средства могат да се направят и категорични изводи, каква е тя към към силния пол и дали връзката има перспектива.

1. Дамите, които са прекалено щедри и почти винаги са готови да заплатят сметките на приятелките си и да пръскат пари с лека ръка, са точно от този тип жени, които всячески искат да държат юздите в свои ръце и да доминират във връзкаите си. Те задължително искат и да определят правилата в бъдещите им взаимоотношения с мъжете. Определено с такъв тип жена няма да сте много щастливи, защото ще се чувствате вечно под опеката им.

2. Тези, жени, които имат като приоритет щастието на другите, а не своето собствено и са готови с последните си пари да направят подарък на любимите си хора, наистина ценят и уважават мъжа до себе си. Те обаче са прекалено добри и отзивчиви. Определено твърде много се раздават за другите, дори когато те не го заслужават. Готови са да тичат по среднощ, сама за да угодят на нечии прищявки. В отношенията си с мъжа понякога са обсебващи от това да се покажат в най-добрата си светлина. Ако не харесвате да ви звънят по десет път на ден и да ви питат: „Как си, коте?“. Това не е вашият тип.

Жените, които харчат безразборно са от склонни към изневери

3. Жените пък които харчат два пъти повече, отколкото всъщност е заплатата им си търсят половинка, с която, появявайки се да предизвикат възхита около себе си. А околните да смятат, че тя е щастливката, която е „хванала“ принца на Египет и да завиждат. Да, първоначално са много забавни, но всъщност са супер вятърничави, несериозни и разпилени. С тези жени ще ви е весело ден, два, три, а после ще искате да се отървете като дявол от тамян.

4. Тези, които държат изкъсо финансите и спестяват от всичко са много, много несигурни в себе си. Те вечно са в търсене на мъж, който да успее да им вдъхне самочувствие и повече увереност. Тези дами имат спешна нужна от закрила.

5. Има и тип дами, които харчат безразборно, а после тежко съжаляват за случилото си и плачат. Този тип жени са от склонните към депресия, паническо разстройство и изневери. Бягайте от тях.

6. Ето и шестицата от тотото. Жените, които винаги знаят колко имат в портмонето, харчат разумно и си правят сметка според заплатата безспорно са най-добрият избор за съвместно съжителство. Те са много стабилни и винаги може да се разчита на тях.Коментари

всеки трябва да си прави сметка какво има и колко може да похарчи това е разумно.