Съдбата на връзката зависи от месеца, в който е започнала

Поверие гласи, че месеца, в който е започнала вашата връзка може да предопредели какво бъдеще ви очаква с този човек. Месецът на запознанство наистина играе ключова роля дали ще продължите дълго време заедно, дали ще се ожените или връзката ви няма да е много стабилна. Вижте сами!

Януари

ако вашата връзка е започнала през януари, то тя ще е много стабилна и пълноценна. С течение на времето съвсем закономерно ще се стигне до брак, деца и общ дом.

Февруари

според астролозите най-успешните и хармонични връзки започват именно през февруари, месецът на любовта. Няма голямо значение какви са различията между вас и бъдещия ви партньор, с общи усилия ще ги преодолеете.

Март

голяма част от връзките, започнали през март, предопределят неизбежна раздяла. Астролозите и гадателите са категорични, че проблемите в двойката ще произлязат от това, че и двамата няма да са готови на компромиси. А без компромиси няма да останат дълго заедно.

Април

всяко любов, която пламне през април е много бурна, много емоционална, с много резки възходи и падения. Не се надявайте, че връзка, която е започнала през април може да бъде спокойно и уравновесена. А и краят ѝ никога не е предвидим.

Май

хората, започнали връзката си през май, не се радват на особено щастие. Истината е, че този месец носи на партньорите много финансови затруднения и грижи, а недоимъкът неизбежно води до скандали, докато в един момент не настъпи раздяла.

Юни

юнските връзки са хубави, защото ще донесат много богатство и просперитет на партньорите. Двойката си влияе добре един друг и ще си помагат взаимно за своето развитие и усъвършенстване.

Юли

Тези, които са започнали връзката си през този горещ месец ще се радват на много силна и успешна връзка, но само в началото. След някой и друг месец малките препирни и тревоги ще нарушат хармонията. И ако не успеят да издържат на изпитанията партньорите ще се разделят, но въпреки това ще запазят хубави спомени от връзката си.

Август

и тези връзки не продължават много дълго. Страстите са само в началото, после си омръзват. Но дори и любовта между партньорите да изгасне, те все пак успяват да запазят добрите приятелски отношения помежду си.

Септември

хората, които са се запознали в този месец, трябва да знаят, че могат да разчитат на една много надеждна връзка. Най-важното, на което трябва да обърнат внимание, за да има хармония и разбирателство, е да не се опитват да се налагат.

Октомври-

 и тези партньори няма да са много щастливи. Връзка започнала началото си през октомври ще носи разочарования и неразбирателство. А двойката я очаква много труден и изпълнен с напрежение съвместен живот.

Ноември

– това е може би най-хубавият месец за началото на една връзка. Всяко партньорство започнало през ноември е много успешно. Двойката ще е обградена от спокойствие и охолство. Единственото, за което трябва да се внимава, са изневерите.

Декември

– и този месец е много подходящ за старта на една истинска любовна връзка. През декември връзките вещаят много нежност, истинска любов и романтика за влюбенитеКоментари

пълни гупости! март! 31 години заедно