Тайните, които мъжът никога не трябва да разбира за вас

Във взаимоотношенията между мъжа и жената почти винаги има малки скрити неща, които никога не излизат на бял свят. Всъщност, ако решите да запазите тайната, това може да Ви струва спестяване на хиляди недоразумения в следствие, ма които може да се стигне до разпра или раздяла.

Днес ще се опитаме да разгледаме тайните, които не е лошо да останат неизвестни на мъжете до нас. Погледнете по долу какво, освен броят на вашите сексуални завоевания, е хубаво да спестите на половинката.

1. Интимните тайни, които споделят с вас приятелките

Във всеки женски разговор почти винаги има доста тайни неща за споделяне. Истината е, че те почти никога не се запазват само в тайния кръг, в който са споделени. Проучване доказва, че след като приключи срещата с приятелки, първият човек, на когото веднага разказвате какво се е случило е вашата половинка .

Има мъже, които бързо забравят, разказаната женска история. Но има и такива, които могат да се изпуснат, без да искат по време на сбирка с приятелска компания и така тайната да стане публична.

2.Имате секс играчки и ги пускате в ход, когато той не е до вас

И най-хармоничната и щастлива двойка има нужда от онова време да включи секс играчки в любовната игра. Има и време, в което и на двамата им се случва да мастурбират. Ако вие сте от двойките, които разнообразяват сексуалния си живот със секс играчки, на партньора ви едва ли му идва наум, че когато останете за дълго сама вие се забавлявате с тях. Не споделяйте, нека си остане тайна.

3.Романтичните помисли, които са свързани с други мъже

Няма нищо ненормално и мъжете и жените да фантазират понякога за сексуално преживяване с някой непознат, познат, може би с известна личност, с екс партньор и т.н. И въпреки, че е нормално, тези фантазии трябва да си останат само за лична употреба. Не за друго, а за да остане ненарушена хармонията във връзката, която сте създали. Ако сте от по-разкрепостените може да направите така, че вашите сексуални фантазии да станат реалност, но с вашата половинка.

4.Лъжете, че стигате до оргазъм понякога

Имате страхотен партньор. Сексът е невероятен, чувствен. Но въпреки това понякога симулирате оргазъм с цел да му вдъхнете увереност и той да се разгорещи до край. Ето ви още една малка тайна, за която не необходимо да разбира.

5.Не говорете непрекъснато за бившия

Това със сигурност няма да се хареса на мъжа до вас, особено, ако бившият се представя в положителна светлина. Мъжът до вас тайно се надява, че превъзхожда по всички възможни критерии предишните ви партньори. Имате хубави спомени – запазете ги само за вас!

6.Че страстта я няма, а сексът не е същият

Съществува теория, че връзката преминава през период на криза. Има моменти, в които поради някакви обективни или субективни обстоятелства страстта между вас е намаляла, охладнелите сте. Усещате, че сте се отдалечили един от друг. А сексът е станал просто рутина. Не бъдете директни и не казвайте по най-болезненият начин какво ви пречи и не харесва. Ако бъдете крайна, нито сексът, нито отношенията ще станат по-добри. Започнете плавно и с леки стъпки, обяснете какво ви липсва, така че да ви разберат.

Експериментирайте в леглото. Не се свенете. Запомнете, че пристъп на гняв не се усещаме и всеки казва неща, за които после много съжалява, затова оставете тези тайни за вас и вземете това, което искате от любимия по подходящ начин.

7.Тайните, споделени от децата

Има скрити неща и тайни, които е нужно да си остават само между майка и дъщеря. Разбира се, за всички останали неща, които са свързани с израстването и развитието на децата, мъжът трябва да знае и да се включва активно.

8.Тайната, че понякога искате да сте поне малко необвързана

Обичате го с цялото си сърце. И всички моменти прекарани с него са повече от вълнуващи. Но се случва и да тъгувате за онези времена, в които вие и вашите дружки бяхте безгрижни и необвързани.

9.За поредната купена чанта и обувки

Онова, което наистина отегчава мъжете до смърт, е пазаруването на дрехи. Това не го разбират никак и определено може да се вбесят като видят вашата нова, поредна придобивка. По-хубаво е да му спестите новината, а ако пък вече е видял, че се прибирате с нещо ново по-добре да поизлъжете благородно за цената на поредното попълнени е в гардероба ви. Коментари