Жената над 40 – 6 причини да й се възхищаваме

Казват, че днес 40-те са новите 20. Съгласна съм! Напълно. Жените на 40 са по-красиви отвсякога, по-уверени, по-секси. И не го казвам, защото аз самата съвсем скоро ще бъда по-близо до 40, отколкото до 30. Казвам го, защото е самата истина.

Днес все повече са онези мъже, които оценяват жените над четиридесет.

И за това си има редица причини.

Жената на 40 няма да те събуди посред нощ за да ти зададе сакралният въпрос „За какво си мислиш?“. Няма да ти крещи, няма да те ревнува, няма да тропа с крачета, ако нещо не й изнася.

Тя си знае цената

Ако на една жена над 40- ет не й се гледа поредния

мач от Шампионската Лига, няма да мрънка по този повод. Тя просто ще си намери друго занимание, в повечето случаи доста по-интересно.

Жената над 40 познава себе си достатъчно добре и уверена в това коя е тя, какво иска и от кого го иска. Много малко жени на тази възраст се интересуват от твоето мнение за тях или какво какво смяташ, че правят. Жената над 40 има чувство за собствено достойнство и не пада в капана на занижената самооценка.

Тя не прави сцени

Тя няма да ти вдигне скандал в скъп ресторант или в театъра. Разбира се ако си заслужил, съвсем спокойно ще те одере жив, но без да парадира с публичност.

Тя е щедра

Жените над 40 са щедри на похвали и ласкателства, понякога дори и незаслужени. Те са преживяли през годините много удари и знаят, че неблагодарността не е положително качество. Затова ще ти покаже всячески, че ти си нейният мъж и ще те накара да се почувстваш добре.

Зрялата жена е достатъчно уверена в себе си за да те запознае с близкото си обкръжение. В по ранна възраст, жената може да избягва дори най-близките си приятелки, защото няма достатъчно увереност. Съмнява се в партньора си и я е страх да не хареса друга жена, недай си боже близка приятелка. Докато на жената над 40 изобщо не й дреме, че може да сметнеш приятелките й за привлекателни. Нали си до нея.

Тя знае, че приятелките й няма да я предадат, а и да се случи ти не си последният мъж на този свят. Жената над 40 е интуитивна като пророчица. Няма нужда да си признаваш каквото и да е – тя и без това знае всичко за теб.

Тя е интересна

Аленото червило прекрасно стои на жени над 40, което често не важи за по-младите жени. А когато престанеш да забелязваш някоя бръчица тук и там, ще разбереш, че всъщност жените над 40 са къде по интересни и симпатични от някоя малка кукличка с опъната кожа.

Тя е честна

Жените над 40 са откровени и честни. Ако си дебил и се държиш като свиня, повярвай ще го научиш в прав текст. С жена над 40 няма нужда да гадаеш какво е нейното отношение към теб.

Тя обича секса и знае какво иска от него

Жените над 40 обичат секса, те не само прекрасно знаят какво искат, но и как точно да го получат. Освен това много по-лесно достигат до оргазми. Да, а мултиоргазмените жени не са мит! Като цяло те не се притесняват за продължаването на рода и това им дава възможност за еди по-простичък поглед върху секса. Жената над 40 е много по-уверенa и решителна за това какво й харесва и знае как да го обясни. Тя не се свени да предложи нещо ново, което да изпробвате заедно.

Жената над 40 търси истинска връзка.

Тя няма да направи компромис и да търпи до себе си човек, който не я цени и не й дава това, от което се нуждае. И което заслужава. Жената над 40 знае какво заслужава…”

Жената над 40 умее да готви.

И да чисти. За нея да е домакиня не е мръсна дума, а просто другото лице на женствеността. Защото го прави за себе си. А не за да се хареса на мъжа до себе си.

А мъжете?

Така че има много причини да се възхищаваме на жените над 40. За огромно съжаление същото не може да се каже за мъжете. На всяка умопомрачителна, интелигентна, стилна и поддържана жена се пада поне един оплешивяващ шкембелия, със зацапан панталон, който се прави на пълен идиот с някоя 18 годишна сервитьорка.

И една неприятна новина за господата, които изповядват максимата, че „Няма нужда да си купуваш цялата крава, за да получиш млякото“. Е в наши дни пък 80% от жените не се интересуват от брак. Защо ли? Защото знаят, че не е необходимо да си купуваш цяла свиня, заради едната наденичка.Коментари

Така че има много причини да се възхищаваме на жените над 40. За огромно съжаление същото не може да се каже за мъжете. На всяка умопомрачителна, интелигентна, стилна и поддържана жена се пада поне един оплешивяващ шкембелия, със зацапан панталон, който се прави на пълен идиот с някоя 19 годишна сервитьорка

:)))))))))

🙂

май си е точно така,а!

🙂

Много истински реална статия-казвам го от позицията на моите 49!

като отстраним някой феминистки забежки изцяло подържам написаното и го прочетох с удоволствие! не мога да не отбележа ,че за всичко това са необходими и грижовни мъжки ръце по приятно е когато някой оцени това което сме.

no comment