Как изневеряват мъжете според зодията?

Да предадеш някого е отвратително, но постъпката е налице. Дали това зависи от характера на всеки отделен човек или пък просто имат зодиите? Според астролозите до голяма степен битието ни се определя от знака, под който сме родени. Затова, ако вярвате в зодиите, внимавайте с кой зодиакален знак ще споделите леглото. Ето и причината, която кара всеки отделен знак да погледне встрани.

1. Овен

Изневерява, за да си върне. Ядосал се е, защото си погледнала, флиртувала или говорила с другиго. Сега Овенът смята, че може да те накаже, като ти причини същото. Просто се опитва да ти налее глътка от твоята отрова.

2. Телец 

Той се в впуснал във връзката с теб, преди да се е отърсил от предишната. Не си е оставил време да обмисли чувствата си и да инвестира във вашите взаимоотношения. Примири се – той ти изневерил, защото на практика е бил с единия крак извън връзката ви още от самото й начало.

3. Близнаци

Колебае се. И още го мъдри дали дали да бъде заедно с теб или с някоя друга. Поради това е преспивал и с двете едновременно, докато прецени с коя му е по-хубаво. Мислел е, че това ще му помогне да направи своя окончателен избор. Изобщо не се e замисля, че може да разбереш за забежките му. Интересувал се е само от себе си и личното си състояние.

4. Рак

Кривнал е отправя път, защото, защото друга девойка му е е взела акъла. Почти се е влюбил и се е чудел как да ти разкаже всичко, без да те нарани. Може би преди е вярвал, че, ще прекара остатъка от живота си с теб, но е срещнал онази, която по-добре е отговаряла на стандартите и мечтите му. Накрая е решил да последва сърцето си, а не моралните устои.

5. Лъв 

Конструкцията на неговата изневяра се е сглобявала мнооого дълго. В началото е допуснал другата жена малко по-близо. После й е купил питие. Разменили са си телефоните. Поканил я е в апартамента си. И накрая в леглото си. Извършил е стотици малки крачки, довели до най-голямата грешка в живота му.

6. Дева

Те действат по план. Според перфектния план. Флирт, изпращане, невинни съобщения. И така неусетно нещата са станали по-сериозни. Не е имал намерение да се случи така, но не се е спрял навреме и хоп. Коя е тази в леглото ми.

7. Везни 

Да се чувства несигурен, го е накарало да направи крачката. Точно в този момент се е появила жената, накарала го е да изпита увереност в себе си и той се е „хванал“ за нея като удавник за сламка. Така ще се почувстваме по-добре, помислим е той, но всъщност се е почувствал по-зле.

8. Скорпион

Връзката ви за него е бил капан. Липсвали са му моментите на уединение. Но пък е нямал смелост да си тръгне и затова вместо да бъде „мъж“ е започнал да върти любовни афери за гърба ти. Искал е и да е с теб, но и с другата. Да получиш най-доброто и от двете места, без да нарани никого. Всичко това тотално го е объркало, но алчността му все пак за „чужда“ любов е надделяла.

9. Стрелец

Имал е нужда да отпусне. Сексът не е повод за запознанство, нали? Но, това все пак е мъж и му се иска да даде крачка встрани понякога. Просто разгонен, ако трябва да сме честни. Нагонът го е „накарал“ да се впусне в авантюра и да се позабавлява с онази жена там и толкова! Не са били намесени някакви особени чувства, нито емоции. Изневярата е чисто физическа. Но от нея също боли, нали?

10. Козирог

Истината е тежка: изневерил ти , защото никога не те е обичал истински. Нито го е било грижа за теб, както си е мислела. Козирогът, ако обича, не кръшка, а е верен до гроб. Уви. Преглътни и продължи напред.

11. Водолей 

Започнал връзка с друга жена, защото е смятал, че не го цениш достатъчно. Открил е някоя, която го е обсипвала с внимание. Да, обвинява теб за случилото се. Да, не се чувства отговорен за последствията. В неговите очи, той е доброто момче и точка по въпроса. А ти си страдай, кой го интересува.

12. Риби

Проявил е доза любопитството, когато е научил, че една от близките му приятелки изпитва чувства към него. И естествено не се е замислим особено какво ли би било, ако си легне с нея. Първоначално са били само фантазии, но след това е пристъпил към действие. Коментари