Както яде, такъв е и в леглото. Вижте типовете любовници според храната

Няма жена, която да не е съветвана от други жени, майки или баби, че любовта на мъжа минава първо през стомаха. Дали е така? Казват, че е възможно, дори и при жените понякога е така.

Американски психолози съвсем наскоро излязоха с мащабно проучване, в което успяха да дефинират няколко основни типа мъже. Те са разделени на категории точно според начина и предпочитанията им към определени храни и въобще към яденето като цяло. Психолозите са категорични, че отношението към храната показва различни черти от характера.

1.Чревоугодник

Всъщност това е тип мъж, който определено доста често, да не кажем постоянно мисли и се вълнува от това, което яде или ще яде. В любовта не е по различен. Когато се люби нищо, ама нищичко не трябва да го разсейва и отклонява от интимния момент и процес на насищане. Но наситил се, определено след това предпочита пълното спокойствие.

2. Изискан

За Изискания храната и самото хранене е събитие от изключителна важност. Няма как да не забележите, че си е пуснал нежна музика, поставил е цветя, масата е перфектно подредена и то само с изискани ястия. Изискано е и отношението му към дамите. Ще получите цветя на първа среща, ще ви омае с хубава музика, но ще изисква и от вас да сте в перфектна “форма” – тоалет, макиаж, прическа. В леглото също, с него не се опитвайте да отбиете номера.

3.Педант

Педантът е напълно убеден, че трябва да се следва принципа “Да се яде, за да се живее, а не да се живее, за да се яде”. Бягайте от този типаж. В леглото няма да е по-различен. Ще е ту уморен, ту равнодушен, често преситен, но с огромни претенции към вас самата.

4. Досаден

Няма да успеете да го накарате да опита ястие или храна, която не познава от дълго време и преди това не я е пробвал. Не гледа кулинарни предавания, а към новостите в кулинарията се се отнася с пренебрежение и голяма доза подозрение. Да опита нещо екзотично, о никога. В секса е досадник. Трудно може нещо да го развълнува, не е склонен да пробва нови неща. Няма никаква фантазия. Да сте разкрепостена с него е тема табу.

5. Жизнерадостен

Да речем, че девизът “Когато ям, съм глух и ням” не важи за него, точно пък по време на ядене. Седнал веднъж на масата, той повече говори, отколкото се храни. А да се храни без компания му действа доста зле, чувства се унил и посърнал. Този типаж е точно такъв и в секса. Не е взискателен, но говори, говори, говори.

6.Твърдоглав

Към определен тип храни е абсолютно взискателен, но си има свои пристрастия, към които се стреми непрекъснато и ако ги няма става особен инат. В живота пък няма особени претенции. За него важи максимата: “Каквото повикало, такова се обадило” В секса не се „пънете“ много, много и не изисквайте от него повече от това, което вие самата правите.

7.Сладострастен

Няма да го впечатлите с телешко варено или пържола на скара, за супите да не говорим. Но пък за сметка на това обожава сладките неща. Кавалер е. Умее да ухажва красиво, понякога е доста грижовен и любезен. Сладострастникът често целува ръка, само че в леглото не блести с умения, защото не му достига потентност.

8.Кулинар

Държи всичко да си приготвя сам. Определено проявява истински талант. В секса всичко е планирано до последна подробност. Но за съжаление рядко се съобразява с желанията, които има неговата партньорка.

9.Студен

Той се характеризира в едно изречение. Непретенциозен към храната, невзискателен в любовта.

10. Непохватен

Непохваткото все се старае, но не му се отдава. Все нещо ще разлее, изсипе на масата, ще нацапа току що облечена риза,или панталон. Определено е непохватен и в любовта. Опитва се, но все не му се получава. Трудно ще издържите дълго време с такъв мъж. Коментари