8 невероятни неща, които мъжете мислят по време на секс

Какво ли си мислят мъжете по време на секс? Въпрос, който вълнува много дами. Жените доста често си въобразяват, че той гледа само тях по време на секс – дали не е дебела, дали имат пъпка на дупето, целулит.

Нищо подобно. Мили дами, не се притеснявайте, щом е с вас в леглото, значи ви харесва. А какво мислят понякога? Ще останете доста изненадани. Да проверим!

8 неща, които мъжете мислят по време на секс

1. Започвам да се изморявам

Иска му се да мислиш, че може да поддържа темпо с часове, но истината е, че се чувства така, все едно му засичаш с хронометър. Опитай се да му обясниш, че не количеството, а качеството е по-важно за една жена.

2. Сетих се, че не съм патил сметката за тока

Това се случва при доста мъже. Да се присети по средата на половия акт, че трябва да свърши нещо, но няма как в този момент да спре и да си запише, за да не забрави. Истината е, че това обърква доста неща, дори и онова нещо, което точно в този момент го прави мъжествен.

3. Води си бележки за наръчника ми по мастурбация

Не се тревожи, това си е чист комплимент. Ако те харесва, той просто иска да знае кои са твоите ерогенни зони и след това да те побърка.

4. Упс, за малко се отнесох

На всеки се случва, когато му падне нивото на кръвната захар или ритъмът е хипнотизиращ. Спрете за мъничко, пийте по чаша вода, хапнете парче шоколад и продължете. Все пак трябва да е хубаво, а не да се убивате.

5. Не мога да се сетя, изпрах ли чаршафите 

Да, гадно е. Но и двамата в момента сме затънали в микроби. Дано не види някое петънце, за което после ще ми „изпили“ мозъка.

6. Оф, защо не ми става 

Последната чаша беше грешка. Сега да не си тръгне. Много ли се изложих. Трябва да се съсредоточа. Ама и тя пък никак не се старае. Дали да не излъжа, че нещо спешно се е случило и трябва да тръгвам. Ще се изложа. Мисли, които поне веднъж в живота са нахлували при всеки мъж.

7. Какво ли щеше да се случи, ако имах два пениса 

Това е нормално любопитство. Ще имате ли и два с по двойка тестиси? Ще получават ли оргазъм независимо един от друг.

8. Май ми се пишка

Ако хукна към банята, може да убия цялата работа, затова по-добре да се опитам да потисна. Ама много ми се пикае, няма да издържа, какво да излъжа, за да изпусна напрежението.

И още! Къде отиват мъжете, за да се запознаят с жени?

Направихме проучване сред 100 мъже в популярната мрежа за запознанства, което определи къде в идеалния случай искат да срещнат половинката си.

27% – онлайн

3%- в библиотеката

25% – в бара

8% – на работа

10% – във фитнеса

27% – другаде

А 70% от мъжете смятат, че да си оставиш четката в банята му е знак на обвързване

Дами, вие сте на ход! Коментари