16 съществени разлики между момичетата и жените

Момчетата си падат по момичета. Истинските мъже по жени.

И това определено няма нищо общо с годините. Просто някои дами никога не порастват.

Звучи ли ви познато? Една истинска жена никога няма да си позволи да се държи неуравновесено и незряло. Тя няма нужда от непрекъснато внимание и доказателства, че е обичана. Жената знае цената си, а момичетата се продават на определена цена.

Ако сте мъж, който се чувства свободен, умерен и независим следва да се срещате с жената, а не с момичето.

А ето и основните разлики между момичетата и жените!

1. Момичето непрекъснато избухва за нещо.

Ако е обидена, ядосана или разстроена реагира сякаш е дете, на което родителите не са купили поредната играчка. Цупи се, мърмори, понякога е крайно агресивна. Жената не е лишена от емоции, но дори и когато се чувства раздвоена и разстроена умее да реагира подобаващо. Обяснява на мъжа кратко и ясно какво точно я притеснява и наранява.

2. Момичето се мисли за принцеса

и иска всички наоколо да се държат с нея като такава. Настоява да получава повече, отколкото дава. Жената има своите стандарти, но няма нереални очаквания .

3. Момичето използва своята красота

като основа за стойността си. Външността е маша в ръцете й, за да изнудва и да получава това, което иска. Жената е сигурна в себе си и прекрасно осъзнава, че цената й не се определя от физиката. Тя е интелигентна, силна, има свои ценности и гони своите цели.

4. За момичето добрият мъж е финансово симпатичен.

Жената пък държи на своята финансова независимост. И ако има връзка с финансово стабилен мъж, то това е само бонус, но не е фикс идея.

5. За момичето светът е вечно лишение и недостиг.

Тя е в непрекъсната борба за ресурс или половинка. Жената умее да помага на други жени. За нея е излишно да обикаля насам-натам и да се предлага, за да постигне това, което иска.

6. За момичето всекидневните задачи

се свеждат до това да отиде на шопинг. Поддържането на дома не е сред приоритетите й. Дори се гордее с факта, че не умее да да готви и чисти. За една жена работата у дома не е товар или неприятно задължение, а начин да се грижи за себе си и за близките.

7. Момичето търси отчаяно внимание, жената иска уважение.

Момичето иска да е обожавано от мнозина. Жената иска да намери истинския мъж и той й е достатъчен.

8. Жената не губи времето си за глупости.

Тя използва всяка свободна минута, за да се превърне в човека, който е пример аз околните. Тя има свои ценностите, на които държи и които отстоява. Момичето все не успява да установи моралния си компас и стойности. Често е непоследователно.

9. Времето прекарано с момиче

изтощава, защото тя да иска получава повече, отколкото дава. Но ако сте прекарали времето си с истинска жена, ще се заредите с енергия и позитивизъм. Жената ви допълва цялостно и става вашата страст за цял живот.

10. Момичето винаги носи списък

в себе си, който трябва да изпълнява – секси визия, феймъс, тесни дънки, високи обувки, пълно портмоне. Приоритет са всички повърхностни качества, които ненавижда една жена. Истинската жена също има своя дълъг списък, но той е с други приоритети. Да е почтена, да се развива, да учи, да чете, да е добър комуникатор и винаги да е емоционално стабилна.

11. Момичето непрекъснато

играе някакви игрички. Жената никога не го прави.

12. Момичетата умират за риалити

предавания, докато жената ще я видите по-скоро с книга в ръка

13. Ако сте на ресторант момичето

ще си поръча салата, защото е на диета, а жената, това, което й се яде.

14. Момичетата имат отчаяна нужда

от настойник. Жените сами се грижат за себе си.

15. Момичетата не умеят да водят разговори

и обикновено всичко се свежда до грима и фризьорския салон. Жените винаги знаят как да поддържат интересен разговор със своя събеседник.

16. Истинската жена умее

да получава, без да изпитва вина или да се чувства задължена. Тя обаче умее и да дава, да се грижи за другите и да обича. Момичета не умеят нищо от това.

Вие избере момиче или жена!



 Коментари