Шефът Баринов от руския сериал „Кухня“ извън екрана

Руският сериал „Кухня“ влезе безцеремонно в кухните на хиляди българи и то с невероятен успех. А зрителите, които обичат хубавите комедии, успяха да се заредят с огромна порция калории, само че смях, благодарение на бТВ, която съвсем наскоро излъчи сериала.

Свежа, весела, ненатрапчива комедия, която приковава зрителите на малкия екран всяка вечер.

Изключително скъпа продукция, най-скъпата правена досега в Русия. Актьорите са подбрани след тежък и продължителен кастинг, може би и затова са толкова добри в изпълненията си.

Ако гледате филма няма как да не сте забелязали, че Дмитрий Назаров, артистът, която изпълнява ролята на главния готвач Виктор Баринов, се чувства доста комфортно в ролята си на ненадминат кулинар. И тук ще ви издадем една любопитна подробност. Това е така, защото Назаров повече от 5 години е бил водещ на предаването „Кулинарен дуел“ по НТВ.

Назаров озвучава и готвача Огюст Густо в анимацията „Рататуй“.

Самият той пък в интервюта за руски медии е споделял, че често се развихря в кухнята и приготвя страхотни специалитети, които цялото семейство обожава да яде. И къде на шега, къде сериозно твърди: „Какво е жена готвач? – Грешка на природата„.

И още нещо, което го сближава с главния герой. Назаров също като Виктор Баринов е луд фен на „Спартак Москва“ повече от 40 години. Е, не пие като Баринов, но когато има добра компания често обръща повече от една чаша водка. Обожава да пътува и споделя, че със съпругата си всяка година предприемат някакво пътешествие. Любимата му дестинация си остава обаче остров Бали.

Дмитрий Назаров - "шеф" Баринов в руския сериал Кухня

Назаров се отличава с високия си ръст цели 198 см, макар че никога не са успели да го направят баскетболист и волейболист, защото бягал от часовете по физическо възпитание. Назаров е заклет левичар.

В училище учителите често са му връзвали лявата ръката, за да пише с дясната, но и така и не са успели да го „поправят“, разказва актьора. Назаров споделя, че всичко, което прави – яде, пие, готви е с лявата ръка.

Дмитрий Назаров е роден на 4 юли 1957 година в Москва. Като юноша е работил като пекар в хлебозавод. През 1980 година завършва Висшия театрален институт М. С. Щепкина. От 1980 до 1995 работи в „Малък театър“, после в театъра «Сфера» и Театъра на Руската армия.

От 2002 година досега е в театър МХТ „Чехов“. През май 1993 година е удостоен с почетното звание- „Заслужил артист на руската федерация“. Филмите с негово участие са стотици. Изявява се и като водещ на различни предавания.

Женен с две деца. През следващата година се очаква на големия екран да излезе и филма „Кухня в Китай“Коментари

Винаги съм харесвала руските/съветски/филми.Жалко е,че са рядкост!

Филмът е невероятен! С нетерпение чакам 6 сезон.

Виолета на Filmi 7.com има доста филми онлайн от цял свят включително и руски,които са с много добри български субтитри,а ако разбираш руски език на Sedsonvar можеш да гледаш руски сериали на руски език,защото сайта е руски до насита

Извинявам се руският сайт за руски и други сериали на руски език се казва Seasonvar,а не Sedsonvar ,както погрешно съм написал,