Как да обзаведем банята. Мивките и фън шуй.

Древното китайско изкуство Фън Шуй предлага уникални принципи за създаване на приятна обстановка и начин на живот, който е в хармония със заобикалящата среда. Модерните кухненски дизайни и декорация, според Фън Шуй, са красивите и хармонични кухненски интериори, удобни и ергономични.

Фън Шуй съветите помагат на хората да трансформират кухните си като създават уникални интериори с характер. Така се създава подканващо, гостоприемно усещане и атрактивен външен вид.

Фън Шуй съветите ще ти помогнат да създадеш много приятна, гостоприемна и приятна атмосфера в кухненския интериор, както и да персонализираш модерния кухненски дизайн с правилните декоративни материали и кухненски цветове

Кога е удачно да се започне ремонт. Специалистите препоръчват ранната пролет. Ако ремонтирате банята или кухнята е важно да знаете, че при съвременните тенденции в обзавеждането се обръща особено внимание на мивката.

Мивката много отдавна е неизменна част от обзавеждането.

Вече никой не може да си представи кухненско помещение или баня без мивка. Истината обаче е, че така сме привикнали с тяхното присъствие и употреба, че при ремонт позволяваме на майсторите да ги постояват машинално на най-практичното място, без изобщо да полагаме усилия и без да се замисляме за действията си. А къде наистина е правилното им място от хармонична гледна точка или фън шуй модата? Ако държите на това, извикайте фъншуй специалист, който да ви помогне при подредбата.

Вие смятате, че днес мивките, предлагат всички удобства, от които имаме нужда.

Да, но дизайнерите не мислят така. И явно имат право, защото всички нови предложения, свързани и с фъншуй се приемат с много голям интерес.

Когато стартираме един ремонт, най-често пренебрегваните мебели или санитария са мивките, както споменахме в началото на статията. Като цяло хората, които са се захванали да променят апартамента си мислят по-скоро практично и определено не влагат кой знае колко креативност, избирайки мивка. А тя е неделима част от цялостното обзавеждане както на банята, така и на кухнята. В страните от Далечния изток на течащата вода се отдава огромно значение.

Водата е тази, която измива негативната енергия, пречиства от натрупаните мърстоии както на тялото, така и на душата, носи успокоение и баланс.

Така в страните, в които духовния фън шуй е нещо много важно, мивките се избират с веща прецизност и още по-прецизно се поставят в домовете.

Как да обзаведем модерната баня с мивка

Съвременните тенденции налагат един много смел и като цяло изчистен дизайн.

Предпочитаните форми при дизайнерите са овалните форми. Търсят се и мивки с меко казано странни форми. Те са под формата на вълни, охлюви, течаща прозрачна вода и дори хлъзгави улеи.

Материята, която е препоръчвана от специалистите при избор на този вид санитария е стъкло или керамика, но колкото и да е изненадващо, дървото също намира своето приложение в банята, под формата на изящни фрески с красиви форми.

По смелите са готови дори да сложат растения и цветни ЛЕД светлини в баните си. Но все пак идеята е банята да вдъхва релакс . Така ако искате цвят, внимавайте да не направите от банята си дискотека. Коментари