Упражнения за бързо отслабване

Няма жена, която поне веднъж в живота си да не е прибягвала до диетата като крайна мярка за отслабване. Други пък се подлагат на нечовешки ограничения, само за да поддържат заветните килограми. Ако вие сте една от тях и често ви се случва да сте на диета, но ефектът е не само нетраен, но и и незадоволителен, спрете.

Свалените килограми бързо се трупат обратно, че дори и повече, когато се върнете към нормално хранене. Добре познатият йо-йо ефект е налице. Необходимо е да се промени изцяло начинът на хранене, за да постигнете трайни резултати.

Много по-ефективно, полезно и здравословно е вместо да се подлагате на ограничения или пълен отказа от храна, просто да започнете да тренирате. Най-ефективният метод да свалите паласките и тлъстините е чрез упражнения, разработени специално за бързо отслабване. Това твърдят фитнес инструкторите, които са разработили програмата, разпространена в цял свят. Упражненията са изпълнявани от Мадона, Кайли Миноуг и др.

Фитнес инструкторите са категорични, че тренировките са единственият ефективен метод, чрез който ще се отървете от излишни килограми и то без да има нежелани последици за организма. Необходимо е обаче да ги изпълнявате в точна последователност и разбира се, всеки ден. Само след седмица ще си осигурите няколко килограма надолу.

Какво представляват упражненията за отслабване

Упражненията за отслабване са създадени с една ясна цел-борба с излишните килограми. Те са съвкупност от последователни точни движения и натоварвания, които както препоръчват инструкторите, трябва да изпълнявате всеки ден. Всеки ден те препоръчват да увеличавате броя на изпълненията на всяко упражнение с по пет, във всяка серия! И щастливата новина. Отслабването е факт още след първата седмица, а ефекта е очевиден за всички.

Програма упражнения за бързо отслабване

Упражнението е за долната част на тялото. То не само ще ви помогне да свалите излишните килограми, но така ще стегнете дупето и бедрата толкова, че съвсем скоро мъжете ще се обръщат след вашата перфектна фигура

Ето и самото упражнение:

Позицията на това упражнение за бързо сваляне на килограми е изправена, а краката са леко разтворени. Изпълнението е следното: Стартират се поредица от клякания, а при изправянето на стойката повдигате единия крак като го свивате отново в посока настрани.

Следва повторно клякане, като повдигате и свивате другия крак! Хубаво е упражнението да се прави с интензивна скорост, но все пак това много зависи от вашата физическа подготовка. И не забравяйте, за да има бърз ефект на отслабване е задължително да увеличавате броя на кляканията всеки ден!

Програма упражнения за бързо отслабване II

Това е едно от най-ефективните упражнения за отслабване и то е много просто-скачане на въже. Лесен, евтин и достъпен метод както за мъже, така и за жени. Скачането на въже е много полезен метод, не само за бързо сваляне на килограми, но и за стягане на мускулите на краката и корема. Ако пък имате от онези неприятни паласки, то скачането на въже е идеалният начин да им кажете сбогом завинаги.

Програма упражнения за бързо отслабване III

Не бива да забравяйте, за да е красиво, тялото трябва да има и пропорционалност. Не е достатъчно да правите само упражнения за крака и корем. Упражнения за отслабване трябва да обхванат и горната част от тялото. Ето и за това ви предлагаме последното от серията упражнения за бързо отслабване.

За да стартирате изпълнението на упражнението е необходимо да застанете на колене. Подпрете напред с ръце, след това изместете ръцете така, че колената да сключват остър ъгъл със земята, ръцете са в страни от тялото. И точно от тази позиция започвате да правите лицеви упори. Така не само ще изгорите излишните мазнини, но със сигурност ще стегнете гърбът, ръцете и гърдите.

Бъдете сигурни, че упражненията ще ви помогнат, ако сте се мотивирали и сте решили да отслабнете, но по-важно е вие да повярвате в себе си и да бъдете упорити. Спазвайте стриктно програмата за бързо отслабване. Късмет!Коментари

ei tova parvoto upragnenie ne go razbrag.
,moje li nqkoi the pomogne.

🙂

Изправена си, ръцете са ти на тила, клякаш и при изправянето вдигаш единия си крак в страни, като крака е сгънат, после клякяш и правиш същото и с другия крак.