Секси диетата на д-р Мермерски за бързо отслабване

Не е нужно да изпълняваш пряко сили акробатични номера в леглото, нито пък да се стремиш да научиш из основи позите на Кама Сутра. Всичко зависи от начина, по който подхождаш към секса и как той действа в твоя полза.

„За да работи един режим той не трябва да е ограничаващ и за определен период от време“, разказва Йонко Мермерски, д-р по органична химия и автор на множество книги в областта на здравословното хранене, народната и природната медицина.

Неговото предложение за лесно отслабване? „Секси диета“, която дори няма да забележиш, че спазваш.

1.За един оргазъм повече и няколко килограма по-малко

Хората не се замислят, но не е трудно три пъти в седмицата да превърнат правенето на секс в свой приоритет – обяснява д-р Мермерски. Метаболизмът се забавя вечер, но креватните упражнения го забързват за следващите три часа. Тялото започва да гори мазнини, вместо да ги трупа.

Идеята е, че ако накараш тялото ти да работи на по-бързи обороти. Изяденото през деня да не се „лепне“ по дупето и бедрата, то ще се разгради като след тренировка.

Още по-добре би било, ако след секса пропуснеш вечерята. Няма да ти е трудно – след някой разтърсващ оргазъм. Така или иначе не ти е толкова до ядене, вече. Можеш да си легнеш удовлетворена.

2. Силата на афродизиаците

Една диета, особено пък ако е „секси“, не може да мине без правилните храни. В случая това са афродизиаците, които според д- р Мермерски, не само увеличават желанието за секс, но и подпомагат здравето на половата и размножителната система. Ягоди, диня, сурови стриди. Всички те са възбуждащи „бомби“, пълни с полезни за организма ти вещества.

3. Диета и пробиотиците

И така, започнала си да правиш секс три пъти седмично / а защо не и по-често/ и хапваш афродизиаци, но 1- 2 килограма те делят от мечтаното тяло. Тук на помощ идват пробиотиците. Всичко, което влиза и излиза от нас, се контролира от бактерии – абиотични и пробиотични, разказва д-р Мермерски.

Първите всеки ги носи, но ако е здрав, не може да се зарази с тях. Вторите имат изключително полезен ефект върху всички нива. Бактериите помагат по два начина за отслабването. По-малка част от поетите с храната мазнини влизат в кръвния поток и тъканите, като същевременно излишните се изхвърлят. По този начин се свалят килограми, но изцяло за сметка на мазнините. Мускулите остават, а тялото изглежда по-стегнато и тонизиращо, ако пиете пробиотици.

Съветите на Мермерски за създаване на здравословни навици

1. Сутрин изпивайте на празен стомах две чаши топла вода, смесена с прясно изцеден сок от 1/2 лимон.

2. През деня изпивайте минимум 2 литра вода. Поне 30 минути преди хранене и поне 1,5 след хранене.

3. Пазарувайте само веднъж седмично.

4. Не пропускайте хранене и спазвайте часовете, защото това е от изключителна важност, що се касае до постигането на оптималното и здравословно количесто мазнини в тялото.

4. Не пропускай приема на пробиотици. Коментари